Klik her for at komme til forsiden Kirkespir

Vor Frelsers Kantori

’Kantori’ er gammel betegnelse for et kor, der fylder kirkens rum med musik – både vokalt og instrumentalt. På Bachs tid betød ’kantori’ både et kor, et orkester af korister og en skole for nye korister.

Vor Frelsers Kantori er et nyt kor i København. Det er dannet på baggrund af det tidligere ’Eliaskirkens Kammerkor’, der for nogle år siden blev hjemløs i Eliaskirken på Vesterbro. Fra foråret 2008 overtog Lars Sømod dirigentstokken for koret og dermed blev det 12 gamle kor tilknyttet Vor Frelsers kirke i stedet. Siden sommeren 2008 er der optaget 10 nye medlemmer – vores mål er et kammerkor på 12 sopraner, 10 alter, 8 tenorer og 8 basser.  Vi vil gerne være Vor Frelsers kirkes koncertkor – og elsker at synge store oratorier og messer med orkester og solister. Vi er også glade for at samarbejde med andre kor; det er både socialt og musikalsk udviklende.

Hvis du har lyst at søge optagelse i Vor Frelsers Kantori kan du kontakte vores formand Trine Wulf-Andersen på mail syngikor@gmail. com  - vi optager nye stemmer i alle stemmegrupper.

www.vorfrelserskantori.dk har vi en blog, hvor du kan se vores arbejde og komme med kommentarer.

NYHEDSBREV
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag information om gudstjenester, koncerter mm.
  
Klik her for at besøge Rasthofs hjemmeside