Vor Frelsers Kantori

VOR FRELSERS KANTORI SØGER 2 TENORER:
Vi er et kor på 45 medlemmer med hjemsted i landets største barokkirke på Christianshavn, så vores repertoire er naturligt nok mest det klassiske, kirkelige. Vi opfører både oratorier med orkester og dyrker acappellasangen fra 1500-tallet til nutiden. For tiden er det Bachs h-molmesse, der skal opføres i kirken 29.10.
Vi er socialt meget velfungerende og rejser ca hvert andet år ud i verden - senest i år til Paris. Vores øvested er på Christianshavn, og vi holder prøve hver mandag 19:00-21:45.
Kommende projekter er acapellaværker af Poulenc, Messiaen, Holmboe, Werner og Byrd. Samt 'Requiem - en sang om tab og tro' af vores dirigent, Lars Sømod.
Kontakt os på syngikor ved gmail prik com eller ring til Lars og hør nærmere på 41125845.