Altertavledetalje

Babysalmesang

Babysalmesang er rytmik, musik og sang for det lille barn og dets forældre. Musik har stor betydning for et lille barn, og sang og musik er en naturlig del af børns liv og udvikling. Mange af vores salmer er enkle i tonesproget og derfor oplagte at synge for børn.

Vi mødes i kirken tirsdage mellem kl. 9-10 eller 10-11, og musikpædagog Annika Hamann leder babysalmesangen.

Der er et hold for børn i alderen 2-5 måneder og et hold for børn i alderen 6-9 måneder.

Der er plads til max. 16 babyer og deres forældre på holdet.

Deltagelse er gratis.

Kontakt vores kordegn Louise Dinesen for at få oplyst næste ledige pladser og for tilmelding. Louise Dinesen træffes på:

- Kordegnekontoret i St. Søndervoldstræde 2

- Telefon: +45 32 54 68 83

- E-mail: lodi ved km prik dk

Ved tilmelding skal I oplyse forælders og babys navn, babys fødselsdag samt forælders telefonnummer.

Kordegnekontoret er åbent:

Mandag og onsdag-fredag kl. 9.30-13.00