Højskoledag på Havnen

For elvte gang afholder vi Højskole på Christianshavn. Højskoledagene løber af stablen fra den 10.-12. september 2017.

Temaet er i år ”Kirke og Reformation”. I anledning af 500 året for Martin Luthers kirkelige reformation vil vi se nærmere på, hvad det egentlig var, Luther ville, og hvilke virkninger, som evt. nu kan spores i Danmark.
Vi skal blandt andet se nærmere på Grundtvigs forhold til Luther i den periode, hvor Grundtvig var ansat som præst i Vor Frelsers Kirke, og vi skal høre om folkekirkens indflydelse på en kendt politikers politiske virke. Foredragsholderne, der gæster os i år, er: Pia Olsen Dyhr, Jørgen Carlsen, Martin Schwarz Lausten, Sune Auken samt kirkens organister Jens E. Christensen og Lars Sømod.

Prisen vil igen i år være 500,-kr. per person og 300,-kr. for studerende inkl. frokost alle dage. Programmet kan hentes i kirken eller på vores hjemmeside: www.vorfrelserskirke.dk. Tilmeldingsfrist er 6. september til sognepræst Marlene Lindsten: maln ved km prik dk.

Kirken set fra kanalen

Du kan læse programmet her:

Grund tvig , religionen
og