Internationale musikgudstjenester / Services in English

Vor Frelsers Kirke inviterer turister og andre interesserede til en række musikgudstjenester i sommermånederne. Gudstjenesterne, der foregår på engelsk, holdes
søndage i juli og august i Vor Frelsers Kirke kl. 12.30-13
.
Gudstjenesterne byder på orgelmusik, bøn, introduktion til Vor Frelsers Kirkes historie, og der synges hver gang et par danske salmer i engelsk oversættelse.

The Church of Our Saviour in Christianshavn is one of the most magnificient churches in Copenhagen.
Tourists are invited to services in english every Sunday in July and August at 12.30 pm.
The services last half an hour and consists of music from the great organ, prayer, worship, introduction to the history of Our Saviour's Church and a couple of Danish hymns in English translation.

Metro: Christianshavns Torv