Vor Frelsers Kirkes koncerter

Koncerter i kirken finder oftest sted som søndagsmatinéer kl. 15 eller
som aftenkoncerter tirsdage kl. 20. Desuden udlejes kirken til større koncertarrangementer, der kan finde sted på andre tidspunkter.

Fra september til maj er der KLOKKEKONCERT hver fredag kl. 15-15:30.

Se hvem der spiller fredagsklokkekoncert hvornår?

Klokkekoncerterne høres bedst fra Voldanlæggets bænke eller fra
Christianshavns Kanals moler.

Organisterne er på vegne af menighedsrådet ansvarlige for koncerter i kirken og henvendelse kan ske til dem.

Der er gratis entré, hvor intet andet er nævnt.

Mariamusik med stort kvindekor.

Schola Cantorums Kvindekor fra København og Damkören vid Musikhögskolan i Malmö, samles i et stort kvindekor på 50 sangere under ledelse af dirigenterne Sigrid Damsager og Lena Ekman Frisk. Værker af bl.a. Holst, Verdi, Nystedt og Olofsson.
Søn. d. 26. marts 2017, kl. 15. (Entré: 100/50)

Johann Sebastian Bachs Johannespassion.

Københavns Bachkor og Originalerne under ledelse af Jan Scheerer opfører Bachs udødelige musik med solisterne Lise Bech Bendix, Nana Bugge Rasmussen, Steffen Bruun, Mathias Hedegaard og Jakob Bloch Jespersen. (Entré 200,- kr)
 Lør. d. 1. april 2017, kl. 15. Billetter kan købes forud på https://billetto.dk/da/events/kbhbachkor2017a