Vor Frelsers Kirkes koncerter

Koncerter i kirken finder oftest sted som søndagsmatinéer kl. 15 eller
som aftenkoncerter tirsdage kl. 20. Desuden udlejes kirken til større koncertarrangementer, der kan finde sted på andre tidspunkter.

Fra september til maj er der KLOKKEKONCERT hver fredag kl. 15-15:30.

Se hvem der spiller fredagsklokkekoncert hvornår?

Klokkekoncerterne høres bedst fra Voldanlæggets bænke eller fra
Christianshavns Kanals moler.

Organisterne er på vegne af menighedsrådet ansvarlige for koncerter i kirken og henvendelse kan ske til dem.

Der er gratis entré, hvor intet andet er nævnt.

Kæmpe korkoncert i Vor Frelsers Kirke med Ollerup Efterskoles fælleskor med 110 elever - torsdag 18. maj 2017, kl. 19.30.

Husker du Bohemian Rhapsody videoen, som gik viralt og blev den mest sete danske video sidste år med over fire millioner visninger? Nu har København mulighed for at opleve fælleskoret live ved en stor koncert i Vor Frelsers Kirke torsdag den 18. maj kl. 19.30.

Fælleskoret er efterskolens flagskib. Koret består af alle efterskolens 110 elever, og på programmet findes store klassiske korværker som bl.a. O Fortuna fra Carmina Burana og store rytmiske værker som f.eks. El Tange De Roxanne (en tango version af police' Roxanne arrangeret af Kenneth Seholt) samt selvfølgelig Bohemian Rhapsody af Queen. Så mon ikke, der er mulighed for at se de unge ryste håret?

Koret dirigeres af Povl Balslev, som er organist i Vor Frue Kirke i Svendborg, men i år er vikar på det klassiske repertoire. Det rytmiske repertoire varetages af Kenneth Seholt, som dirigerer koret på tredje år.

Ollerup Efterskoles fælleskor har allerede givet en række koncerter i denne sæson, både i Danmark og i Tyskland.

Der er fri entre til koncerten i Vor Frelsers Kirke.