Menighedsplejen på Christianshavn

Menighedsplejen på Christianshavn er et samarbejde mellem Christians Kirke og Vor Frelsers Kirke. Menighedsplejen arrangerer foredrag og står for andre sociale tilbud på Christianshavn. Hold dig ajour med de kommende begivenheder på Vor Frelsers Kirkes og Christians Kirkes hjemmesider.

Alle møder foregår i Stanley's Gaard, Store Søndervoldstræde 2, 2. sal., medmindre andet er nævnt.
Der er elevator til mødesalen.

Ud over de traditionelle tirsdagsmøder har vi som noget nyt også aftenarrangementer på torsdage.

Tirsdagsmøderne foregår kl. 14-16, og torsdagsmøder kl. 19-21.

Efteråret og vinteren i Menighedsplejen:

Christianshavn og de nordatlantiske fortællinger

Efterårsprogrammet for Menighedsplejen på Christianshavn er nu på plads, og der er lagt op til mange spændende og hyggelige arrangementer, hvor vi skal høre om Christianshavns særlige forbindelse til
Grønland, Island og Færøerne

Tirsdag d. 17. september kl. 14
Omvisning på Nordatlantens Brygge med fortælling om stedets historie og omvisning i den aktuelle kunstudstilling I vores levetid — ny kunst fra Grønland.

Vi slutter af med en kop kaffe i caféen, så medbring penge til egne drikkevarer. Vi mødes ved indgangen / Nordatlantens Brygge 13.50!

Torsdag d. 26. september kl. 19
Foredrag om det grønlandske køkken inkl. smagsprøver v/ antropolog og grønlandsk kulturmedarbejder i Fedtekælderen/Kirkens Korshær Liza Tuperna Itzchaky.

Tirsdag d. 22. oktober kl. 14
Flemming A.J. Nielsen, lektor, ph.d. på teologi ved Grønlands Universitet, fortæller om Otto Fabricius, præst, grønlandsmissionær, zoolog og sprogforsker, som i mange år var præst ved Vor Frelsers Kirke.

Tirsdag d. 19. november kl. 14
Sopran Svafa þórhallsdóttir og organist v/ Vor Frelsers Kirke Lars Sømod vil introducere os til Højskolesangbogens nordiske sangskat. Som og syng med!

Torsdag d. 28. november kl. 19
Billedkunstner Karin Birgitte Lund fortæller om sine illustrationer til en ny pragtudgave af De Islandske Sager og viser billeder til.

Tirsdag d. 10. december
Julearrangement