Menighedsplejen på Christianshavn

Menighedsplejen på Christianshavn er et samarbejde mellem Christians Kirke og Vor Frelsers Kirke. Menighedsplejen arrangerer foredrag og står for andre sociale tilbud på Christianshavn. Hold dig ajour med de kommende begivenheder på Vor Frelsers Kirkes og Christians Kirkes hjemmesider.

Alle møder foregår i Stanley's Gaard, Store Søndervoldstræde 2, 2. sal., medmindre andet er nævnt.
Der er elevator til mødesalen.

Ud over de traditionelle tirsdagsmøder har vi som noget nyt også aftenarrangementer på torsdage.

Tirsdagsmøderne foregår kl. 14-16, og torsdagsmøder kl. 19-21.

Arrangementerne koster 20,- pr. næse, som går til Menighedsplejens arbejde. Der kan betales kontant eller på MobilePay.

Efteråret og vinteren i Menighedsplejen:

Christianshavn og de nordatlantiske fortællinger

Efterårsprogrammet for Menighedsplejen på Christianshavn er nu på plads, og der er lagt op til mange spændende og hyggelige arrangementer, hvor vi skal høre om Christianshavns særlige forbindelse til
Grønland, Island og Færøerne

Tirsdag d. 19. november kl. 14
Sopran Svafa þórhallsdóttir og organist v/ Vor Frelsers Kirke Lars Sømod vil introducere os til Højskolesangbogens nordiske sangskat. Som og syng med!

Torsdag d. 28. november kl. 19
Billedkunstner Karin Birgitte Lund fortæller om sine illustrationer til en ny pragtudgave af De Islandske Sager og viser billeder til.

Tirsdag d. 10. december
Julearrangement