Menighedsplejen på Christianshavn
Program for 2019

Menighedsplejen på Christianshavn er et samarbejde mellem Christians Kirke og Vor Frelsers Kirke. Menighedsplejen arrangerer foredrag og står for andre sociale tilbud på Christianshavn. Hold dig ajour med de kommende begivenheder på Vor Frelsers Kirkes og Christians Kirkes hjemmesider.

Alle møder foregår i Stanleys Gaard, Store Søndervoldstræde 2, 2. sal., medmindre andet er nævnt.
Der er elevator til mødesalen.

Ud over de traditionelle tirsdagsmøder har vi som noget nyt også aftenarrangementer på torsdage.
Tirsdagsmøderne foregår kl. 14-ca. 16, og torsdagsmøder kl. 19-ca. 21.

Forårets foredragstema er "Biografier og livsberetninger", og Menighedsplejen inviterer til følgende arrangementeR

Tirsdag d. 21/5 kl. 9.30-17.00

Sommerudflugt til Nivaagaard og Søborg

Sommerudflugten går til Nivaagaards Malerisamling, hvor der venter en times rundvisning og efterfølgende frokost. Der vil derefter være mulighed for at opleve museet på egen hånd, før bussen kører videre til Søborg Kirke fra det 12. årh., hvor sognepræst Sarah Auken vil fortælle om kirkens historie.

Afgang fra Christians Kirke kl. 9.30 og hjemkomst samme sted kl. 17.

Pris: 150 kr. (billetter købes fra d. 16/4 hos Vor Frelsers Kirkes kordegn på kordegnekontoret).

Christianshavn

GALLERIER