Klik her for at komme til forsiden Kirkespir
Ny sognepræst i Vor Frelsers Kirke
Mikkel Gabriel Christoffersen er fra 7. oktober og et halvt år frem vikar for sp. Marlene Lindsten, der er gået på barselsorlov.
Mikkel skriver her lidt om sig selv:

Mange tak for at jeg må være præst her i Vor Frelsers sogn, mens Marlene er på barsel. Jeg ser vældigt frem til at lære folk i sognet at kende. Området er dog ikke helt nyt for mig. 
Jeg er vokset op i Sorø på Vestsjælland, men for 16-18 år siden var jeg weekendbarn på Christianshavn, lige i de tidlige teenage-år, hvor storbyen var stor og dragende. I gymnasiet skrev jeg danskopgave om Harry Potter med bøger hentet på Christianshavns bibliotek. 
Mens jeg læste teologi på Københavns Universitet havde mit lille kopiband øvelokale på Prinsessegade. Når vi holdt pauser, kunne vi høre klokkespillet fra kirken. I bandet sang jeg for på Gnags og Beatles - nu glæder jeg mig til at synge Grundtvig og Hans Anker Jørgensen sammen med jer. 
Ellers kan jeg nævne at jeg bor lidt ude ad Amagerbrogade sammen med min hustru, Johanne, der er meritlærerstuderende. Og for nylig har jeg indleveret min teologiske ph.d.-afhandling til bedømmelse. Den handler om risiko, fare, sårbarhed og katastrofer, altsammen set i lyset af kristendommens budskab og livsforståelse. Kom endelig og spørg - jeg har også en kort version af indholdet! 

NYHEDSBREV
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag information om gudstjenester, koncerter mm.
  
Klik her for at besøge Rasthofs hjemmeside