Ny praktikant i Vor Frelsers Kirke

Jeg, Mette Hald Mikkelsen, har fået den glædelige nyhed, at jeg skal i praktik i jeres sogn i efteråret. Til mit første møde med Susanne blev jeg bedt om at skrive denne introduktionstekst, så I alle har en ide om, hvem jeg er. Og hvem er så det? Jeg er 26 år, og i skrivende stund i færd med at færdiggøre mit speciale på Det Teologiske Fakultet. Derudover er jeg præstedatter, opvokset i Ballerup - hvor jeg tidligere har været ansat som  kirkesanger. Teologistudiet har taget mig vidt omkring, og jeg har derfor været et år i Hong Kong, hvor jeg arbejdede som assistent hos Den Danske Sømandskirke og senest et semester i Grækenland, hvor jeg studerede ved universitetet i byen Thessaloniki. For nu synes jeg dog at være mættet af rejser, og glæder mig derimod til - forhåbentlig - at komme ud og prøve kræfter med præstegerningen, men ikke før jeg har oplevet dens mange facetter som praktikant hos jer. Jeg glæder mig meget - både til at komme i gang, og til at møde jer!