Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Velkommen til Anne Sofie, vores nye praktikant!

Velkommen til Anne Sofie, vores nye praktikant!
Udgivet af Lise Bendixen, man d. 4. sep 2023, kl. 11:09
Nyheder

Fra i dag kan I glæde jer til at møde endnu et dejligt smil i Vor Frelsers Kirke. Vi er meget glade for at kunne byde Anne Sofie Engelstad Nissen velkommen. Hun skal være praktikant for vores præst, Susanne Møller Olsen.

Her fortæller Anne Sofie lidt om sig selv:

Her fortæller Anne Sofie lidt om sig selv: “Jeg hedder Anne Sofie Engelstad Nissen, jeg er 28 år og bor på Nørrebro sammen med min mand Jakob. Jeg er dog vokset op langt fra stenbroen på en gård i Sønderjylland som midterbarn i en søskendeflok på fem. Da jeg var barn sang jeg i Augustenborg Kirkes kor og lærte glæden ved at gå i kirke. Bl.a. derfor valgte jeg at studere teologi. Under mine studier har jeg beskæftiget mig med problemer ved oversættelse af helligtekst med fokus på den meningsbaserede og nudanske bibeloversættelse: Bibelen 2020. Ved siden af studiet har jeg arbejdet som kirketjenervikar i Marmorkirken og slået mine folder på Valkendorfs Kollegium, hvor N. F. S. Grundtvig og B. S. Ingemann også har boet. Jeg glæder mig til at følge Susanne og møde Vor Frelsers Kirkes menighed, når jeg i september og november skal i praktik sognet!”

Velkomme til Anne Sofie! Vi glæder os til at lære dig af kende.