Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Julekoncert Anne Linnet

Dato
Lørdag d. 17. december 2022, kl. 14:00

’Når man træder ind ad dørene, kan man nærmest fornemme alle de vigtige livsbegivenheder, der er forgået i kirkerummet – historierne sidder klistret til væggene. Folkekirken for mig er et rummeligt sted, hvor der er åbent for alle, der har brug for enten at grine, græde eller blot fornemme rummets enestående karakter.’

Til november og december kan publikum glæde sig til en lang række julekoncerter, hvor Anne Linnet tager publikum i hånden og fører dem hele vejen gennem oplevelsen i kirkens rum. Det bliver en åben og ærlig fortolkning af både klassikere såsom ’Tusind Stykker’, ’Smuk Og Dejlig’ og ’Barndommens Gade’ og sange fra hendes mangeårige musikalske virke krydret med helt nye julesange.

Anne Linnet har været en del af den danske musikscene siden 1970’erne og er anerkendt som én af landets mest betydningsfulde artister. Med et stort bagkatalog og frontpersonen for diverse bands har Anne Linnet opnået anerkendelse for sine ærlige og åbne tekster samt sin lyst til at eksperimentere med musikgenrer. 

Billetter købes HER