Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Koncert med Ollerup Efterskoles fælleskor

Dato
Onsdag d. 26. april 2023, Kl. 19:00 til kl. 20:00

Da Ollerup Efterskole slog dørene op i 1997, var man fra starten enige om, at et bærende element på skolen skulle være sang, og at alle elever skulle opleve glæden ved at synge i et stort fælleskor. Dette grundprincip for skolen eksisterer stadigvæk i dag og vil fortsat gøre det. Ja, man kan ligefrem kalde det for Ollerup Efterskoles flagskib.

Ved roret på flagskibet – Ollerup Efterskoles store fælleskor – står to korledere, som med indføling, musikalitet og solide musiske kompetencer formår at få stykket et stort koncertprogram sammen med et meget bredt repertoire.

Kenneth Seholt og Agnar Ellebye er skolens korledere – med hver deres musiske baggrund og som i tæt samarbejde får eleverne igennem store korsatser så forskellige som Queens ”Bohemian Rapsody”, Polices ”Roxanne”, Simply Reds “Open up the red box” og store klassiske værker som Karl Jenkins’ ”Adiemus” og “Ave Maria”. Det er et bredt repertoire, som det store fælleskor med 117 elever mestrer til forårets store koncerter.

Fælleskoret har allerede givet en række koncerter i Danmark og var i marts på turné i Tyskland med koncerter i blandt andet Leipzig. 

Gratis adgang