Skrædderen i Pilestræde v/ Johanne Elisa Fjordside

Tirsdag d. 7. februar 2023, kl. 14:00
Stanley's Gaard, Store Søndervoldstræde 2, 1419 København K

Skrædderen i Pilestræde v/ Johanne Elisa Fjord

Rejs med tilbage til 1600-tallets Perserrige, Titos Jugoslavien og et haute couture-eventyr i fattigfirsernes København i eftermiddagens foredrag ved Johanne Elisa Fjordside, kirke-kulturmedarbejder i Christians Kirke. Med udgangspunkt i sin biografiske roman Skrædderen i Pilestræde om skrædderen Martha Hetting vil hun dykke ned i fortællingen om et ”helt normalt” kvindeliv, som indeholdt uventede skæbner og ganske usædvanlige oplevelser.

Alle arrangementer (udflugter undtaget) finder sted i Stanley's Gaard, St. Søndervoldstræde 2, 1. sal. Der er elevator til foredragslokalet.

Deltagelse koster 30 kr., som går til Menighedsplejens arbejde. Hvor intet andet er angivet, betales der kontant eller med Mobile Pay på dagen. Forudgående tilmelding (billetkøb) kun ifm. sommerudflugten.

Menighedsplejen på Christianshavn er et samarbejde mellem Christians Kirke og Vor Frelsers Kirke. Læs mere på kirkernes hjemmesider:

www.christianskirke.dk www.vorfrelserskirke.dk