Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Foredrag og koncert: Uhørte kvinder v/ Michala Linn

Dato
Tirsdag d. 10. oktober 2023, kl. 14:00
Sted
Vor Frelsers Kirke, Sankt Annæ Gade 29, 1416 København K
Pris
30 kr.

Den unge klassiske pianist Michala Linn opfører et repertoire af værker, der er komponeret af oversete kvindelige komponister. Indimellem fortæller hun om kvindernes historie og kamp for at blive hørt. Efter omfattende research har Michala Linn fundet de oversete komponister frem af gemmerne og er især betaget af Clara Schumanns klaversonater. Men også nulevende kvindelige komponister har fundet vej ind i repertoiret. “fortæller Michala. "Kvindens historie er en stilhedshistorie. Med Uhørte kvinder prøver jeg at skabe plads til deres musik og historie”.

Foredraget er en del af denne sæsons arrangementer i Menighedsplejen på Christianshavn, som er et samarbejde mellem Christians Kirke og Vor Frelsers Kirke. Temaet for arrangementer i 2023 er “de STÆRKE KVINDERS arv”. Du kan bl.a. høre om kvindernes rolle i oldkirken, glemte kvindelige komponister og en hemmelig agent fra 2. verdenskrig. Find hele programmet på www.vorfrelserskirke.dk og www.christianskirke.dk.

Deltagelse koster 30 kr., som går til Menighedsplejens arbejde. Hvor intet andet er angivet, betales der på dagen kontant eller med Mobile Pay 469386.

Foto: Victoria Skov