Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Kulturnatten i Vor Frelsers Kirke

Dato
Fredag d. 13. oktober 2023, Kl. 18:00 til kl. 22:00

Traditionen tro kan man gå på opdagelse i Vor Frelsers Kirke og Vor Frelsers Kirkes tårn på Københavns Kulturnat. 

Se den spektakulære udsigt over byen fra tårnet, oplev barokkens overdådige udtryk og besøg det mystiske kirkeloft, som kun er åbent på Kulturnatten. Vor Frelsers kirke og tårn har siden 1700-tallet været blandt Københavns mest markante bygninger, og tårnet er kendt i hele verden for sin helt særlige trappe, der snor sig uden på spiret! Inde i kirken kan hele familien blive kloge på den opulente barokperiode i kunst, musik, arkitektur og historie.

Adgang til tårnet kræver fremvisning af kulturpas. Kulturpasset koster 110 kr. (børn under 12 år er gratis) og giver adgang til alle Kulturnattens arrangementer. Kulturpas kan købes digitalt eller i alle 7-Eleven butikker i Hovedstadsområdet fra 1. oktober. 

Bemærk at kirken lukker kl. 22.00 og tårnet kl. 23.00. 

Barok Kunst: Kreativt værksted for hele familien

Dyk ned i barokkens rigdom. I det kreative værksted kan hele familien eksperimentere med barokkens kunstneriske udtryk sammen med billedkunstner Suzette Gemzøe.

Tid 18.00 - 22.00

Kom til tops i tårnet og besøg kirkens loft

Stig til vejrs i det 90 meter høje tårn og bliv belønnet med den smukkeste udsigt over skumringsbyen. De modige kan også prøve kræfter med de øverste 150 trappetrin, der løber uden på spiret! Besøg det enorme, mystiske loft over kirken, der kun er åbent på Kulturnatten.

Tid: 18.00 - 23.00

Oplev det barokke kirkerum

Under hvælvingernes stjerneskær kan du møde barokkens overdådige udtryk og blandt andet opleve kirkens største lysekrone helt tæt på. Der vil være kirkeguider i rummet gennem hele aftenen, som gerne fortæller om rummets inventar og højdepunkter fra kirkens spændende historie.

Tid: 18.00 - 22.00

Minikoncert med Vor Frelsers Vokalensemble

Nyd lyden af kormusik fra barokken i det smukke kirkerum ved minikoncerter med de dygtige professionelle sangere i Vor Frelsers Kirkens vokalensemble under ledelse af Lars Sømod.

Tid: 18.30, 19.30, 20.30 og 21.30