Natkirke x Second Sun v/Finn Damgaard

Fredag d. 10. juni 2022, Kl. 20:00 til kl. 23:00
Vor Frelsers Kirke, Sankt Annæ Gade 29, 1416 København K

Vor Frelsers Natkirke x Second Sun

Bag kunstnernavnet Second Sun står den københavnske musiker og producer Jacob Rasmussen, der præsenterer ambiente elektroniske klangflader, dybe soundscapes og cinematiske indtryk. Til denne aftens Natkirke præsenterer Second Sun en performance af ambient elektronisk musik komponeret og fremført særligt til det smukke natkirkerum, der kun vil være oplyst af stearinlys og enkelte farvede projektører.

Our Saviour’s Night Church x Second Sun

Second Sun is a new project by Copenhagen based musician and producer Jacob Rasmussen, which presents ambient electronic spheres, deep soundscapes, and cinematic impressions. For this particular event at Night Church, Second Sun presents an ambient electronic performance composed uniquely for this beautiful church room, which will be lit only by candles and a few coloured lights.