Natkirke v/ Susanne Møller Olsen med skriveværksted v/ Roberto Montanari

Fredag d. 13. november 2020, Kl. 20:00 til kl. 23:00
Sankt Annæ Gade 29, 1416 København K

Skriveværksted v/ Roberta Montanari: Overgange i livet 2:3

Vi møder alle vendepunkter gennem vores liv. Det kan være i overgangen fra ung til voksen, når man mister en kær person, møder sygdom, skifter livsbane eller bliver forældre. Det kan være overvældende, men har sikkert også lært dig om dig selv og tilværelsen. Kriser er forbundet med tab, for i overgangen står man i et tomrum mellem det gamle, som ikke er mere, og det nye, som endnu ikke har foldet sig ud. Ofte er det hér, vi bliver opmærksomme på vores værdier og stiller spørgsmål som, "hvem er jeg?", "hvem vil jeg gerne være?" og "hvordan vil jeg gerne leve?" Du bliver guidet gennem skriveøvelser, som hjælper med at skabe sammenhæng mellem fortid, nutid og fremtid.

I MIDTEN

”Jeres hjerte må ikke forfærdes! Tro på Gud, og tro på mig! I Min faders hus er der mange boliger…” Johannesevangeliet beretter her om afskedstaler fra Jesus. I dette skriveværksted er vi i midten af livet - som den er for dig uanset alder. Vi skriver om et vendepunkt eller krise, som nok har overvældet, men også beriget dig og lært dig om dig selv og tilværelsen.

Som altid i Natkirken er der nadverandagt kl. 21.30 og aftenbøn kl. 22.45.