Sommerkoncert med Amalie Hersnack Grunnet

Dato Tirsdag d. 11. august 2020, kl. 20:00
Sted Vor Frelsers Kirke, Sankt Annæ Gade 29, 1416 København K

Amalie Hersnack Grunnet blev færdiguddannet som organist fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium med topkarakter denne sommer 2020, og hun vil til koncerten her i Vor Frelsers Kirke spille Bachs Præludium og Fuga i E-mol BWV 548 samt Viernes 2. symfoni.

I juli 2020 blev hun ansat som organistassistent ved Grundtvigskirken i København, og har siden 2014 været organist i Ansgarkirken i København, hvor hun fortsat er ansat på deltid. I maj 2020 modtog hun Frobenius Fondens legat til nyuddannede talentfulde organister. I foråret 2019 studerede Amalie i Paris hos Sophie Veronique og Eric Lebrun og varetog samtidig organiststillingen i Den Danske Kirke i Paris. I foråret 2018 modtog hun Idella Fondens legat, til studier i Paris hos Susan Landale, og i sommeren 2018 modtog hun undervisning hos Olivier Latry på kursus i Haarlem. I 2016 deltog hun i konkurrencer både i ind- og udland samt masterclass hos Bernhard Haas og Monica Melcova. Siden 2013 har hun haft en aktiv koncertvirksomhed over hele landet, solo og i ensemble.

Fri entré.

Ophavsret: