Begivenheden har allerede fundet sted.

Besøg i Heerings Gård

Tirsdag d. 22. september 2020, Kl. 14:00 til kl. 16:00
Overgaden Neden Vandet 11, 1414 København K
30,-

Tag med på omvisning i den klassicistiske købmandsgård fra 1785, som er et enestående stykke dansk kulturhistorie.

Lars Hermann viser os rundt i Heerings Gård, der oprindelig var hjemsted for et par globale købmænd, - Hans Peter Kofoed og senere købmanden og likørproducenten Peter Heering. I det daglige sagde man på stedet, at man havde udsigt til verdenshavet fra terrassen. Man kunne sejle lige til døren og losse og læsse varerne. Der er fortsat en anløbsplads til dette formål foran bygningen, men man er begrænset af den ringe dybde i kanalen i dag.

Vi drikker kaffe i gården.

Heerings Gård vil i september have udstillingen "Vokser der penge på træer”.

Vi mødes ved Heerings Gård, Overgaden neden Vandet 11, kl. lidt i 14. Der er begrænset antal pladser, men vil kan evt. lave to hold.

Omvisningen er arrangeret af Menighedsplejen på Christianshavn.

Det koster 30,- at deltage. Pengene går til Menighedsplejens arbejde og betales kontant eller på MobilePay.