Anne Linnet Julekoncert 1

Søndag d. 19. december 2021, Kl. 14:00 til kl. 16:00
Vor Frelsers Kirke, Sankt Annæ Gade 29, 1416 København K

ANNE LINNET SYNGER ATTER JULEN IND I 2021 MED SINE JULEKONCERTER I KIRKER

En af Danmarks mest betydningsfulde sangskrivere tager endnu en gang på turné i stemningsfulde kirker landet over. Publikum kan se frem til at opleve Anne Linnet spille både juleklassikere og sange fra sit store bagkatalog.

Anne Linnet glæder sig allerede til, det bliver jul igen. For julen har en helt særlig plads i den landskendte sanger og sangskrivers hjerte. Julen er en af de stærkeste traditioner, vi har herhjemme, og for Anne Linnet betyder det at spille i kirker ved denne højtid noget helt særligt:

"Kirkens rum har dannet ramme om så uendelig mange livsbegivenheder, både de triste og de glædelige. Mange af os har oplevet nogle af de største øjeblikke i vores liv i en kirke, og det føler jeg nogle gange, at man kan fornemme, sidder i væggene. Man mærker, hvordan rummet er tæt af sorg og glæde, og det rum er helt særligt at optræde i. Sangen har altid været en bærer af troen på det gode, og barnet i os alle har et særligt rum i juletiden."

Anne Linnet elsker kirkerummet, det enestående fællesskab det kan skabe, og mener, at kirkerummet er blevet et aktivt sted for musik.

"Folkekirken er rummelig og åben for alle. Man er velkommen, uanset hvad man tror på, hvordan man gør det og hvorfor. Kirken giver os alle et enestående tilbud om et åbent fællesskab, som ikke ekskluderer nogle. Det er netop denne åbenhed, som jeg håber, at folk der kommer til mine julekoncerter, oplever sammen."

Igen i år vil Anne Linnet tage publikum i hånden til sine julekoncerter og fører dem hele vejen igennem oplevelsen i kirkens rum. Det bliver en åben og ærlig fortolkning af både klassiske og egne julesange, de største sange fra hendes mangeårige musikalske virke krydret med helt nye julesange.

Billetsalg: www.ticketmaster.dk