Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Koncert med Troels Gustavsen

Dato
Onsdag d. 30. november 2022, Kl. 20:00 til kl. 22:00
Sted
Vor Frelsers Kirke, Sankt Annæ Gade 29, 1416 København K
Pris
300 DKK

Troels Gustavsens nærværende og stemningsfulde koncerter, gæster Vor Frelsers Kirke når han og hans musikere besøger nogle af landets kirker. Med højt til loftet, leveres sangene akustisk.   

Med en perlerække af storstreamende radiohits i bagagen, er sanger og sangskriveren garant for dansksproget pop fra allerøverste hylde med sin velkendte, ærlige nordisk tone. 

Siden gennembrudssinglen ’Alt Er Forbi’ i 2012 har han markeret sig med en flere dobbeltplatinvindende-hits som ’Over Byen’ og ’Det’ Okay’. Med sit seneste album ’Det Sådan Mit Hjerte Ser Ud’, der udkom i september 2021, har sangeren endnu engang markeret sig markant på radio med hit-singlerne ’Knuste Hjerter’, ’Giv Mig Tid’ og ’Lykkelig Fortabt’. Troels kunne også opleves blandt de optrædende til støttekoncerten for Ukraine foran en fyldt Rådhuspladsen i København tidligere på året, med sin nye julesang ’Tænd Et Lys’. 

Alle sangene og mange flere kan du opleve når Troels drager ud med sine intimkoncerter til efteråret 2022.

Tidligere på året optrådte Troels med sin nye julesang ’Tænd Et Lys’, blandt nogle af Danmarks største artister til støttekoncerten for Ukraine foran en fyldt Rådhuspladsen i København.

Billetter kan købes HER