Præsentationskoncert For Peter Navarro Alonso

Søndag d. 14. november 2021, Kl. 15:00 til kl. 16:00

Organist Peter Navarro-Alonso har sammensat et program, der kommer ud i alle hjørner af Vor Frelser Kirkes enestående orgel. Alle orglets ca.4000 orgelpiber skal klinge i løbet af koncerten, fra de største 5 meter lange principalstemmer til de mindste fine hengemte piber på kun 8 cm.

Musikken der udfoldes er et internationalt program komponeret af en række af de største komponister i det 20.århundrede: Karlheinz Stockhausen (Tyskland), Per Nørgård (DK), Sofia Gubaidulina (RUS) og Peter Maxwell-Davies (UK). Den yngste generation er repræsenteret ved den unge danske komponist Mette Nielsen (f.1985).

Koncerten vil desuden byde på en uropførelse, nemlig Peter Navarro-Alonsos korværk "3 motetter til Vor Frelser", der er komponeret i dagens anledning. Værket uropføres af Vor Frelsers Kirkes kor under ledelse af Peter Navarro-Alonso.