Billede af børn og forældre til babysalmesang i kirken

Foto: Jørgen Jacob Jensen

Babysalmesang er rytmik, musik og sang for det lille barn og dets forældre. Musik har stor betydning for et barn, og sang og musik er en naturlig del af børns liv og udvikling. Mange af vores salmer er enkle i tonesproget og derfor oplagte at synge for børn.

Vi mødes i kirken til babysalmesang tirsdage kl. 9-10 og kl. 10-11, og musikpædagog Annika Hamann leder babysalmesangen.

Der er et hold for børn i alderen 2-5 måneder og et hold for børn i alderen 6-9 måneder.

Der er plads til max. 15 babyer og deres forældre på holdet.

Deltagelse koster 250,-

Næste holdstart er:

Tirsdag d. 24. august 2021:

Kl. 9-10 for 5-9 mdr.

Kl. 10-11 for 2-5 mdr.

Derefter de følgende 9 gange:

Tirsdag d. 31. august
Tirsdag d. 7. september
Tirsdag d. 28. september
Tirsdag d. 5. oktober
Tirsdag d. 12. oktober
Tirsdag d.  26. oktober
Tirsdag d. 2. november
Tirsdag d. 9. november
Tirsdag d. 16. november (afslutning)

Tilmelding sker via hjemmesiden, på forsiden, ved at finde startdato (d. 24. august) i kalenderen.

Kontakt underviser Annika Hamann på babysalmesang@vorfrelserskirke.dk eller kirkekontoret på 32 54 68 83.

Ved tilmelding skal I oplyse forælders og babys navn, babys fødselsdag samt forælders telefonnummer.