Billede af børn og forældre til babysalmesang i kirken

Foto: Jørgen Jacob Jensen

Babysalmesang er rytmik, musik og sang for det lille barn og dets forældre. Musik har stor betydning for et barn, og sang og musik er en naturlig del af børns liv og udvikling. Mange af vores salmer er enkle i tonesproget og derfor oplagte at synge for børn.

Vi skaber sammen en dejlig stund med ro, nærvær og begejstring, når vi udforsker musikken gennem nye og gamle sange og salmer, danse og lege.

Underviser er Annika Hamann, som er uddannet musikpædagog og sanger og har mange års erfaring i at undervise i babysalmesang.

Der er aldersopdelte hold og på holdet for de mindste er der fokus på sang, musik og bevægelse der stimulerer barnets sanser. På holdet for de større børn, er der lidt mere bevægelse og vi gør brug af forskellige instrumenter for at skabe variation.

Praktisk

Vi mødes i Vor Frelsers Kirke til babysalmesang tirsdage kl. 9-10 og kl. 10-11, og musikpædagog Annika Hamann leder babysalmesangen.

Der er et hold for børn i alderen 2-5 måneder og et hold for børn i alderen 5-9 måneder.

Der er plads til max. 18 babyer og deres forældre på holdet.

Deltagelse koster 250,-

Nuværende hold

Første gang tirsdag d. 22. februar 2022:

Kl. 9-10 for 5-9 mdr.

Kl. 10-11 for 2-5 mdr.

Derefter de følgende 9 gange:

Tirsdag d. 1. marts
Tirsdag d. 8. marts
Tirsdag d. 15. marts
Tirsdag d. 22. marts
Tirsdag d. 29. marts
Tirsdag d. 5. april
Tirsdag d. 19. april
Tirsdag d. 26. april
Tirsdag d. 3. maj

Man kan løbende melde sig til.

Næste hold:

Første gang tirsdag d. 10. maj 2022:

Kl. 9-10 for 5-9 mdr.

Kl. 10-11 for 2-5 mdr.

Derefter de følgende 6 gange:

Tirsdag d. 10. maj
Tirsdag d. 17. maj
Tirsdag d. 24. maj
Tirsdag d. 7. juni
Tirsdag d. 14. juni
Tirsdag d. 21. juni

VIGTIGT:

Tilmeld dig og dit barn via formularen og følg betalingsinstruktionen i kvitteringsmailen. Husk at skrive barnets navn i tekstfeltet. Tilmelding er først gyldig, når indbetaling er sket.

Tilmeldingsformularer:

Tilmeldingsformular 2-5 mdr. med holdstart 10. maj

Tilmeldingsformular 5-9 mdr. med holdstart 10. maj

Tilmeldingsformular 2-5 mdr. med holdstart 16. august (Efter sommerferien)

Tilmeldingsformular 5-9 mdr. med holdstart 16. august (Efter sommerferien)

Ved tilmelding skal I oplyse forælders og babys navn, babys fødselsdag samt forælders telefonnummer.

Kontakt underviser Annika Hamann på babysalmesang@vorfrelserskirke.dk eller kirkekontoret på 32 54 68 83.